Akupunkturzonen       

 

 

 

 

 

Barnløshed og fertilitetsbehandling

Man kan bruge både akupunktur og zoneterapi for at øge muligheden for at blive gravid. Det kan være, at der er nogle ubalancer i kroppen, som det vil være godt at hjælpe kroppen til at rette op på, inden man selv prøver at blive gravid. Eller det kan være, at man ønsker at støtte en fertilitets-behandling der allerede er igang.

 

Akupunktur har været brugt mod barnløshed i Kina i mange år med gode resultater. Vestlige undersøgelser støtter i stigende grad de kinesiske erfaringer med statistisk underbyggelse. Tyske forsøg konkluderer, at sandsynligheden for undfangelse ved hjælp af IVF (kunstig befrugtning) øges væsentligt, når akupunktur inddrages i behandlingen.  Også svenske
undersøgelser peger i denne retning. På Sahlgrenska Sjukhuset i Göteborg, har man bla. målt forøget blodgennemstrømning i livmoderen i forbindelse med akupunktur.

Hvis du har fået konstateret PCO, er der mulighed for at øge dine muligheder for at blive gravid ved både at behandle dig med akupunktur og/eller zoneterapi og ved at ændre på kosten. En kost der giver et stabilt blodsukker og er med til at regulere og stabilisere din egen hormonbalance.

Zoneterapi går ind og udrenser kroppen for betændelse og affaldsstoffer, og regulere hormonbalancen, nedsætter stressen, og får kroppen til at slappe af. Det vil alt sammen hjælpe kroppen til at rette op på de ubalancer, som kan være årsagen til at det ikke lykkedes at blive gravid.

 

 


 

 

 

 

 

Akupunkturzonen © 2012 • Line K. Buhl • Sankt Ols Gade 10C, Baghuset, 4000 Roskilde

www.kroppenibalance.dk 

klinik@kroppenibalance.dk