Akupunkturzonen        

 

 

 

 


Zoneterapi til babyer og børn

 


Brug den naturlige behandlingsform zoneterapi til at give ro eller lindre ubehag hos din baby. Baby Zoneterapi er en mild, men meget effektiv metode, som kan bruges til at løsne op for spændinger hos barnet. Babyer elsker at røre ved deres egne fødder og blive berørt på fødderne. 

Baby zoneterapi kan hjælpe på bla. kolik, luft i tarmene, øreproblemer, tandkløe og forbedre barnets søvnvaner. Mange babyer fødes med et umodent tarmsystem, som kan gøre dem urolig, grædende og forstyrre deres søvn. Zoneterapien kan hjælpe kroppen til at rette op på de ubalancer, der måtte være årsag til dette. 

Jeg sætter 1 time af til behandlingen, men det er kun 20-30 min der er zoneterapi behandling. Den hele time er sat af til, at der er ro og tid til at kunne tale om behandlingen og reaktionerne fra gang til gang.

De fleste babyer reagerer meget hurtigt på zoneterapi. Det vil derfor ofte være nok med 2-3 behandlinger, før der kan mærkes en klar forbedring. Nogle gange kan det være nødvendigt med lidt flere behandlinger afhængig af årsager til problemerne.

Mange jordemødre og sundhedsplejersker er nu også begyndt at anbefale zoneterapi som en mulighed til babyer, der bliver beskrevet som kolikbørn eller som græder meget.


Akupunkturzonen © 2012 • Line K. Buhl • Sankt Ols Gade 10C, Baghuset, 4000 Roskilde

www.kroppenibalance.dk 

klinik@kroppenibalance.dk