Akupunkturzonen      

 

 

 

 

Find klinikken

Klinikken ligger i hyggelige lokaler i Sankt Ols Gade 10C, Baghuset i Roskilde.

 

Sankt Ols Gade ligger midt i byen lige ved Stændertorvet, som en sidegade til Algade. Det er sidegaden ved forretningen Tøj og Sko, der ligger ved Hotel Prindsen. 

 

Hvis du kommer fra Stationen er det nemmest at gå over Jernbanegade og ned af Hersegade til Algade. På Algade drejer du til venstre og går forbi Hotel Prindsen på din højre side. Lige efter Tøj og Sko forretningen drejer du til højre ad Sankt Ols Gade. Klinikken ligger på højre side i det gule hus inde i gården.

 

Hvis du kommer i bil er det nemmest at køre ind til Roskilde ad Københavnsvej. Ved Røde Port drejer du til højre ad Kong Valdemarsvej og herefter til venstre ad Dronning Margrethesvej. Fortsæt ad denne fordi Roskilde Privat Real Skole og drej til venstre ad Sankt Ols Gade. Klinikken kommer på venstre side.

 

Der er mulighed for at parkere tæt på klinikken. Der er parkeringspladser på Stændertorvet, Sankt Ols Stræde, Læderstræde og Borchsgade. Der er fri parkering i 2 timer på hverdage 10-19 og lørdage 9-15. I den øvrige tid er der ubegrænset parkering.
 

 

 

 

 

 

Akupunkturzonen © 2012 • Line K. Buhl • Sankt Ols Gade 10C, Baghuset, 4000 Roskilde

www.kroppenibalance.dk  klinik@kroppenibalance.dk