Akupunkturzonen       

 

 

 

 

Hvem er jeg


Jeg hedder Line K. Buhl, er født i 1971 og bor i Roskilde med min mand og datter som er fra 2007. Jeg blev i 2001 færdiguddannet som Zoneterapeut fra Den Danske Zoneterapeutskole i Herlev. En uddannelse som er godkendt af de Forenede Danske Zoneterapeuter (FDZ).

 

I oktober 2010 blev jeg færdiguddannet som Akupunktør fra Zonecollege ZCD i Køge. En uddannelse som er godkendt af Danske Akupunktører (DA) og nu også Praktiserende Akupunktører (PA). 


Jeg har i den mellemliggende periode også taget kurser i Øreakupunktur og Akupunktur2000 (nu AcuLine).

Derudover har jeg undervist i Fitness Sport (tidl. Form og Figur på Københavnsvej) i Roskilde fra 1989-2001 og underviser der nu igen i det nystartede center på Industrivej. Jeg har undervist i både almindelig aerobic, step og bodytoning, og har gennem tiden også været en del af vintertræningen for fodboldhold og slankehold.

DIN SIKKERHED

Jeg er både RAB-godkendt Zoneterapeut og Akupunktør.

R.A.B. er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler, og det er en ny beskyttet titel, der kun må bruges af behandlere der lever op til lovgivningens krav om bl.a. ajourføring, videreuddannelse, etik og god klinisk praksis. Indførelsen af RAB-registringen er et resultat af et sam-arbejde mellem Sundhedsstyrelsen og Sundhedsministeriet.


Jeg er medlem af Zoneconnections Terapeutforening ZCT, hvor alle medlemmer opfylder kravene både til momsfritagelse, RAB-godkendelse og tilskud fra Danmark, og hvor alle behandlere er dækket af en Erhvervsansvarsforsikring.


Akupunkturzonen © 2012 • Line K. Buhl • Sankt Ols Gade 10C, Baghuset, 4000 Roskilde

www.kroppenibalance.dk 

klinik@kroppenibalance.dk