Akupunkturzonen       

 

 

 

 

Udtalelser

"Lines Nåle kan trylle - Jeg hedder Karen Marie Larsen, og har gået hos Line over flere omgange og med forskellige problemer. Hver gang jeg har været igennem en behandling siger jeg først av, men kort tid efter mærker jeg at kroppen "heler op". Mit bedste eksempel er en knæ-smerte som var yderset ubehagelig, jeg kunne ikke lægge på mit højre knæ, det jog af smerte op igennem hele benet, som om noget var i klemme eller knækket inden i det. Min læge sagde jeg skulle give det tid, men efter 2 mdr. var jeg desperat, nu skulle det knæ "laves". Jeg opsøgte Line som gav mig 3 behandlinger med ca. 14 dages mellemrum og så var smerten væk. Det var helt utroligt skønt. Nu er mit knæ som før. Her efter 4 mdr. har jeg intet mærket til den gamle skade i knæet. Så hver gang jeg har et fysisk problem, går jeg til Line. Det være sig forkølelse, begyndene halsbetændelse eller andet mere alvorligt. Line er informativ gennem hele behandligen og kan samtidig give én ro, så man kan mærke at ens krop arbejder med nålene. Jeg kan kun anbefale Line som en yderst kompetent, dygtig og meget rar Akupunktør og Zoneterapeut"

 

Kvinde 32 år: "Jeg har været under behandling hos Line, der som person ikke kun er yderst behagelig men også ufattelig opmærksom og lyttende. Line har hjulpet mig med at få bugt med flere forskellige lidelser og kan kun STÆRKT anbefale andre at benytte sig af hende. En stor tak for din hjælp Line, der er ingen tvivl om, hvor jeg vil henvende mig såfremt der måtte komme et behov igen."

 

Kvinde 39 år: "Line Buhl er en super dygtig behandler, som jeg har haft den "fornøjelse" at være kanin for under sin uddannelse. Line har bl.a. behandlet mig for akut smerte i min kæbe, en overbelastning af min venstre arm, begge gange skulle der kun to gange til så var de voldsomme smerter væk. Der er flere ting som Line med held har behandlet mig for."

 

 

Akupunkturzonen © 2012 • Line K. Buhl • Sankt Ols Gade 10C, Baghuset, 4000 Roskilde

www.kroppenibalance.dk 

klinik@kroppenibalance.dk