Akupunkturzonen        

 

 

 

 

Behandlingsforløb

Jeg behandler ud fra en holistisk menneskeopfattelse. Det betyder, at jeg behandler hele mennesket og ikke kun symptomet. Jeg prøver at finde årsagerne til symptomerne og både behandle dem og samtidig lette symptomerne. Til det bruger jeg den Traditionelle Kinesiske Medicin, der har et effektivt diagnosesystem hvor tegn, puls- og tungediagnose indgår.

Det er vigtigt for mig, at du føler dig godt tilpas undervejs i behandlingsforløbet, og at du føler at der bliver lyttet til dig. Derfor behandler jeg kun én person ad gangen, og ved hver behandling er der tid til at få talt om hvordan det går.

I behandlingen indgår bla. Akupunktur, Zoneterapi, Øreakupunktur, Rygmassage og Akupunktur2000. De forskellige muligheder kombineres, så de passer til dine behov og ønsker.

En behandling starter med at jeg spørger ind til selve problemet eller problemerne: hvornår det er begyndt, hvordan det startede, om der er noget som gør det værre eller bedre mv. Jeg stiller en mængde forskellige spørgsmål for at få et indblik i, hvordan kroppen fungerer og hvilke organer der evt. er i ubalance. Dette kombineres med, at jeg iagttager tungen og mærker pulsen. Tungens farve, størrelse, belægning og struktur kombineret med pulsens dybde, rytme og styrke i forskellige positioner giver et meget præcist billede af kroppens tilstand.

Ved de efterfølgende behandlinger, indleder jeg altid med en samtale om hvordan det er gået siden sidst, om der er ændringer i symptomer, samt om der er opstået nye symptomer, desuden undersøges også pulsen og tungen hver gang.

 

Jeg bruger selvfølgelig sterile engangsnåle til Akupunktur, Øreakupunktur og Akupunktur2000. Til akupunktur bruger jeg endvidere et lille rør til indsætningen af nålen, hvilket minimerer din oplevelse af smerte ved indstikket.

 


 

Akupunkturzonen © 2012 • Line K. Buhl • Sankt Ols Gade 10C, Baghuset, 4000 Roskilde

www.kroppenibalance.dk 

klinik@kroppenibalance.dk